Grattis Mariyama!+ julmust

mariyama fyller hela 14 år idag !! grattis gumman.

Willys här hemma har utförsäljning!!
Julmust kostar 1 kr för 1,5 liter så 3 kr med pant! som hittat..Igår köpte jag 6 st och idag 8 :) Vill köpa mer men så jobbigt att bära upp för trapporna när man har Minerva med att bära på! Få se när Andreas är hemma om jag smiter ner och ser om det finns kvar. Annars har den kostat 12 kr så är ju en viss skillnad :)

Andreas är ju rolig med..När han såg bilden på min blogg igår sa han att där såg hon ju ut som nyfödd...nehee är det sant!! ? vad konstigt ;p

Varje vecka får jag på mail om barns utveckling vecka för vecka och igår fick jag för 11 månaders. Där stod det :

""Om du frågar din bebis var munnen är, kommer den förmodligen att peka på sin egen. De flesta elvamånadersbebisar kan ge svar på enklare frågor genom att peka. Ditt barn kanske också kan svara på enklare instruktioner — om du ber om en puss kanske du får en!""

Jag sa imorse till Andreas att knappast Minerva vet vad munnen är för något.. Vi frågade - var är munnen ? och jo då upp med handen till munnen!..Lyckoträff var det nog sa Andreas så vi testade igen. Och jo då, handen upp till munnen. Och testat mer sen och visst vet hon var munnen är :) Otroligt vad dom lär sig utan att man vet. Trodde inte vi sagt munnen förut men det är ord man bara använder utan att tänka sig för.. Tvätta munnen, vad har du i munnen! ( standardfråga från mig!) etc etc.
Pussar får jag ibland när jag ber om det men det har jag fått ett bra tag nu så det har hon kunnat förut. Men snål med pussar är hon förstås, mest när det passar henne :)

Förkylningen blir bättre och bättre och nu snorar hon bara om hon nyser. Inatt harhon bara vaknat ca 2 ggr med för tutte! första gången halv 2 så går åt rätt håll.

Undrade vad hon gjorde nu..Det låter väldigt konstigt så jag tittade efter och hon drar sin napp ( gummit) mot golvet..låter som om någon sågar haha. Kul har hon iallafall :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0