Shopping fritt!

Idag fick jag åka till Willys och handla helt själv! Var borta i en och en halv timma och det kändes väldigt lyxigt må jag säga! Bara att åka buss själv var en riktig lyx! Hann t.om läsa Metro :)
Minerva skötte sig exemplariskt hemma med pappsen så det var bra! passade även på att bajsa så det blev ett extra plus för lilla damen!

Har lite nya pics jag ska sätta in men nu står hon här och vill ha uppmärksamhet så kommer senare!

Gott och blandat!

Så igår låg jag också sjuk såklart. Var otroligt jobbigt då Andreas var tillbaka på jobbet och Minerva som var pigg och kry igen skulle ha min uppmärksamhet till 100 %. Kräktes bara 2 ggr tack och lov. Idag mår jag bättre och har t.om lyckats få i mig frukost!
Så nu ska det väl äntligen vara över. Bara Bob som inte blivit sjuk men han har aldrig haft maginfluensan så hoppas han är immun som experterna säger att 30 % ca är..

Tagit lite bilder iallafall dom här dagarna som jag tänkte ladda upp nu. Vi kan ju börja med sviterna efter Minervas bravader i sängen!

På dessa 2 bilder hade hon precis kaskadkräkts! Över täcken och allt! Projekt upptorkning pågår.


Lugnet före stormen.
Här sover hon så gott kvällen innan allt börja.


Innan hon blev sjuk tyckte hon att mamma behövde något att göra så hon hjälpte till att stöka ner "lite"

( vika kläder är inget alternativ när Minerva är i farten, allt ska ut! )

Igår åkte saxen fram och nu har jag klippt av det mesta av hennes hår från födseln så nu har håret samma färg istället för orange lugg :)

Ser fortfarande orange ut dock men det är bara på bilder!)



Sen vet jag vad Minervas nästa leksaksinköp till rummet blir! Ett tält eller en lektunnel. Här leker hon med tomma tvättkorgen ( Samma stuk som Ikeas lektunnlar)

Var lite svårt att ta sig ut dock! Men fort in igen efter att jag hjälpt henne :)


På bättringsvägen..

Uschja vilka dagar! Men äntligen är hon bättre. Nu kan hon äta ( mest bröstmjölk som gäller dock) och få behålla det! Hon kräktes ca 10 ggr den natten och sen 2 gg igår och en gång idag. Jag är helt slut nu efter några nätter utan sömn och idag på dagen har hon såklart bara sovit 2 korta perioder...Igår sov hon nästan hela dagen så jag fick iallafall små korta sovpauser då.

Tvättstugan har jag haft igår och fick bli en snabbbokning idag med då hon kräktes ner allt och alla sista gången hon kräktes imorse. Mitt duntäcke fick tvättas med då hon självklart prickade in det med.

Inatt hoppas jag att allt ska vara som vanligt igen och att hon kan sova i sin säng igen. då ska jag SOVA!
Själv mår jag småilla hela tiden men det vill inte bryta ut och det är ju bra iofs!.


Maginfluensa + Minerva= sant

Så var det Minervas tur att åka på sin första maginluensa. För en timma  sen vaknade hon och hade kräkts ner hela henne och efter det har hon kräkts ca 6 ggr. Andreas pratade med barnakuten som sa vi ska amma henne mycket. Men så fort hon dricker kommer det upp igen stackarn. Nu sover hon och vaknar endast när hon kräks och sen somnar om. Mest slem är det nu som kommer upp stackarn.
Så blir inget sova för mig inatt- Sitter här med sprängande huvudvärk och illamående men skulle aldrig våga sova även om jag skulle vakna av att hon kräks men vågar inte chansa.
Stackarn. Hon fattar inte vad som händer :( Bara gråter när hon kräks.
Får hoppas det går över under natten.

Isprinsessan

Idag när Minerva stod med pappsen och tittade ut genom fönstre var jag bara tvungen att ta kort!. Det är fullt med istappar utanför fönstret som hängde ner och detta faschinerade Minerva så klart!


Kameran faschinerade med såklart!

Minerva har blivit jätteförkyld nu. Imorse nös hon kanske 20 ggr och snoret bara sprutade! Men när hon väl slutade nysa så slutade snorandet med så det var skönt.
Andreas sover inne på toaletten igen och mår inte alls bra just nu. Själv har jag enorm huvudvärk men det beror nog på att jag inte fått sova inatt då Minerva vaknat till hela natten. Hade tänkt sova nu när hon sov men självklart vaknade hon precis när jag somnade. Tror det är hennes täppta näsa som spökar.

Idag blir det en lugn hemma dag då jag redan har handlat allt som behövs för dagen och det var ju passande när nu Minerva börjar bli sjuk med.

kurragömma!

Idag lekte Minerva kurragömma tyckte hon.
Satt och tittade på mig tills hon såg att jag tittade och sen smet hon!


Fort fort innan mamma ser mig! (även fast hon iofs vet att jag tittar!)


KLAR! kom och leta!

Attans! hon såg mina fötter :(

Notera städat det var i garderoben! Hennes urväxta kläder hon dragit ur en låda där inne!


Andreas mår lite bättre i magen men däremot vaknade han med feber och huvudvärk i morse. Toaletten hade han lämnat bäddad och klar under natten om han skulle behöva ligga där inne igen men det slapp han. Men så hade han ju redan tillbringat en stor del av gårdagen där inne 0o.
Själv mår jag bra, var nog bara lite hungrig igår då jag slarvar med maten.

Jag och Minerva tog en promenad till ica maxi för att köpa billig köttfärs. Blev 5 avokado med för 20 kr! Som hittat och guuuud så gott!

Minerva har blivit så duktig på att äta så länge hon får äta själv. Idag blev det en potatis och en hel varmkorv och lite majs! Halva potatisen hamnade på golvet dock men mycket gick ner iallafall!
Bob som hatar majs sa att hon inte skulle gilla det. Och när hon stoppade en i munnen råkade hon sätta i halsen så det blev ju passande för honom att säga att hon inte heller tyckte om det! Så han gjorde en high five som hon så villigt gjorde tillbaka :)

Maginfluensa!

Andreas kom hem för en och en halv timma sen, tog sitt täcke och kudde och bosatte sig på toaletten!. Han ligger där inne fortfarande..När jag knackar på och frågar hur han mår hörs ett mumlande - inte bra..

Så nu har han blivit smittad från jobbet och det är väl bara en tidsfråga innan jag blir sjuk. Får hoppas Minerva klarar sig dock. Själv mår jag illa och har en otrolig huvudvärk men hoppas illamåendet är psykiskt eller att jag är hungrig eller nått.
Men det återstår att se.
Ska snart ner och handla. Får bli blåbärssoppa etc till sjuka pappsen.

jaja vi klarade oss ju från Svininfluensan utan vaccin så man får väl vara nöjd ändå antar jag..

Korv

Korv utan skinn har blivit en klar favorit nu!. Idag tuggade hon i sig nästan en hel varmkorv. Och en halv banan, Så det tar sig :) Gröten fick jag halft tvinga/leka/lura i henne dock men halva tallriken gick ner till slut.

Minerva tycker om att leka med telefonen och nyss hörde Andreas hur hon satte på högtalaren och sen biib biib biiibib biiib ringde upp någon! snabbt på luren hehe.

Fick bli ett kort inlägg då Minerva slöt sig till mitt sällskap nu och väntar på tutte.

Sötast

Minervas nya lekställe är under mitt databord och här har hon även hittad mammas gömda julmustflaska!


Om en halvtimma är det Öppna förskolan men har inte bestämt än om vi ska gå. Det är precis när hon behöver sova så vi får se!

Less

Så jävla less på detta livet.
2 påsar med sopor står vid dörren för att kastas och både Andreas och Bob kliver över dom när dom går på morgonen. Men visst. jag kan ju lämna Minerva ensam för att göra sånt ingen annan kan göra...Eller kanske fastighetsskötaren som ska laga kranen kan ta dom på vägen "ironi"....

Brände en skiva igår till Minerva med massa barnlåtar som pippi långstrump,Emil madicken etc. Absolute barn heter den. Den var poppis och Minerva stod vid sitt lilla bord och dansade. Så nu går skivan mest hela tiden där inne. Roligast är når "dansa min docka" kommer för det är ju hennes och min låt och då strålar hela hon och hoppar som en galning :)

Hon totalvägrade frukost idag. Är bara tutte som gäller. Hoppas det går bättre sen. Ska köpa en risi frutti till mellanmål åt henne. Det gillar hon.

Frukost

( ursäkta dubbelinlägget härmodagen men kan inte radera den ena!)

Just nu sitter Minerva i sin gåstol och tuggar på leverpastejsrån. Hon brukar få det på morgonen innan vi går ner för frukost. Fast tror inte hon är så hungrig nu för hon leker mest med dom och kastar ner dom på golvet titt som tätt.Blir väl så efter att ha stillat sitt matbehov på mina tuttar >< om ca 1 timma blir det frukostgröt då hon har hunnit "hungra" på sig lite.
Igår förmiddag var vi hos farmor och lekte på förmiddagen och efter det skulle jag haft tvättstugan men var alltför trött så fick bli idag istället.
Natten till igår sov hon dock hela natten. Från kl 6 på kvällen ( ingen eftermiddagslur) till 6 på morgonen i sitt rum sen ytterligare en timma i min säng! Fast inatt var det vakna vid 03 igen och in för tuttning, sen sov vi vidare till kl 07 iallafall.

Här har vi Minerva med sina rån

BVC

Så var det äntligen rätt dag för BVC. 8200g vägde lilla damen och det betyder att hon gått upp till kurvan hon hade innan hon sjönk en kurva! Så blev ett redigt kliv på kurvan :) Längden hade med ökat mer än kurvan och huvudet följde sin vanliga kurva. Så sköterskan var nöjd och jag var stolt och Minerva var hmm..tjock?
Den 22 feb är det dags för nästa besök igen.

Här är Minerva precis innan det är dags att gå till BVC..lilla glader!



Igår kväll lekte Minerva på golvet och helt plötsligt blev hon så arg så hon bara grät och grät. Jag tittade vad som stod på och då var det en grön flyttbar plastgrej på instrumentbrädan till hennes gåstol som hon skulle ha. Det var ju bara det att den satt fast och meningen är att man ska flytta den bara fram och tillbaka men lilla damen skulle promt ha bort den från brädan. Och hon tog i, och hon grät, och hon tog i igen, och hon blev argare och argare.
Jag försökte med andra leksaker men nej nej. Det var DEN hon skulle ha. Till slut tog jag bort den från brädan och gav henne opch då var hon nöjd i 10 sek. Smakade på den och lämnade den till sitt öda bland hennes andra leksaker....








Hon har börjat bita på läppen igen och nu är det underläppen som gäller! Jämt och ständigt har hon läppen i mun.

igår fick hon katrinplommonpure till sin hårda mage så nu väntas det den stora syndafloden inkommande dagarna.

BVC

Så var det äntligen rätt dag för BVC. 8200g vägde lilla damen och det betyder att hon gått upp till kurvan hon hade innan hon sjönk en kurva! Så blev ett redigt kliv på kurvan :) Längden hade med ökat mer än kurvan och huvudet följde sin vanliga kurva. Så sköterskan var nöjd och jag var stolt och Minerva var hmm..tjock?
Den 22 feb är det dags för nästa besök igen.

Här är Minerva precis innan det är dags att gå till BVC..lilla glader!



Igår kväll lekte Minerva på golvet och helt plötsligt blev hon så arg så hon bara grät och grät. Jag tittade vad som stod på och då var det en grön flyttbar plastgrej på instrumentbrädan till hennes gåstol som hon skulle ha. Det var ju bara det att den satt fast och meningen är att man ska flytta den bara fram och tillbaka men lilla damen skulle promt ha bort den från brädan. Och hon tog i, och hon grät, och hon tog i igen, och hon blev argare och argare.
Jag försökte med andra leksaker men nej nej. Det var DEN hon skulle ha. Till slut tog jag bort den från brädan och gav henne opch då var hon nöjd i 10 sek. Smakade på den och lämnade den till sitt öda bland hennes andra leksaker....








Hon har börjat bita på läppen igen och nu är det underläppen som gäller! Jämt och ständigt har hon läppen i mun.

igår fick hon katrinplommonpure till sin hårda mage så nu väntas det den stora syndafloden inkommande dagarna.

potatis!

Hör och häpna! igår åt hon POTATIS!!!!!
Men istället för att mosa som jag gjort förut och mata henne så kokade jag i bitar och sen fick hon äta den kall. Hon fick korv, köttbullar och potatis på en tallrik och potatis efter potatis slank ner! Så nu ska jag fortsätta med det hade jag tänkt!.

Imorgon är det BVC då. ( ja nu är det rätt dag iallafall!) så blir spännande att se vad hon väger. Hon har varit lite dålig på senaste dagarna att äta dock. Har bara blivit lite grann och sen har hon velat ha tutte istället.Men det kan vara tänderna som spökar.

Igår fick min syster ringa och omboka min tandläkartid då jag inte vågar för min telefonskräck ;p Fick en tid den 5 feb så blir ändå på denna lön men har ju 300 i rabatt så en undersökning ska väl inte kosta allt för mycket. Syrran sa ( hon låtsades vara jag) att hon helst ville ha en kvinnlig tandläkare om det gick bra och det gjorde det såklart!. Så slapp hon säga att jag inte ville ha just han ;)

Det blev inte 3 sovpauser igår utan bara 2 men en lång istället. Från halv 12 till halv 2. Sen somnade hon kl 19 och sov ända tills 3 då hon ville in för tuttning och sen sov hon ända till 07. Skönt.

Uppe med tuppen

Idag har vi varit uppe sen kvart över 5 då Minerva vaknade och ropade på mig.
Så ännu en natt hon sovit hela natten! skönt. igår natt vaknade hon dock kl 03 och ville in för tuttning och fortsatt sovning.
Igår när vi årt middag lät jag Minerva smaka en pommes frites (osaltad såklart) och då gick potatisen ner iallafall! Så länge som det går att äta själv så verkar det mesta gå ner. Ikväll ska jag testa kokt potatis som jag låter kallna lite och ge henne en bit så får vi se hur det går!

På familjeliv igår fick jag massa tips om hur man sparar och lagar billig mat etc etc etc så jag blev peppad och gick ner för att tömma frysen. Hela 4 kassar med mat/bröd etc att kasta blev det. Det kallar jag oekonomiskt! Hittade bröd och prinskorv från dec 08!. När vi flyttat hit " pinsamt" Så nu är frysarna nästan tomma och nu ska vi äta mycket köttbullar och prinskorv ( inte den från 08 såklart!) resten av veckan för att tömma frysen helt. Sen blir det avfrostning och sen ska jag se till att vi äter upp sånt vi fryser in!

Så nu har vi haft en sovpaus/skrivpaus på 40 minuter vilket behövdes då Minerva var lite för trött för sitt bästa!. Det som är bra när hon vaknade så här tidigt är att det blir 3 sovpauser för mig att vila lite på :). Blir nog en runt 11 och sen runt 14-15 skulle jag tro.

Idag ska jag ringa och avboka tandläkaren. Dels har jag inte råd denna månad dels vill jag inte ha den tandläkaren som jag blev tilldelad. Andreas hade honom när han var mindre och han ska tydligen inte vara bra!. Ska säga att jag vill ha en kvinnlig tandläkare så vet jag att jag inte får han :)

Nu ska Vi ner till köket så Minerva får i sig lite gröt innan hon försöker tigga till sig lite tutte!

Mamma mamma mammma

Efter att hon i november brukat ropa efter maaaaaammma så har det varit väldigt tyst på den fronten men igår så börjades det igen! Nu är det mamma hit och mamma dit :)
Man kan höra henne i sitt rum leka och sen hörs det Maaaamma maaaammma maaaamma..dunk dunk dunk..maaaammaa.. dunk dunk dunk..Så kommer hon inkrypandes till mig för lite tankning :)
Förut var det ju bara att hon sa mamma när hon var riktigt ledsen men sen igår säger hon det ständigt :)

Efter några jobbiga nätter då hon vaknat konstant så sov hon plötsligt hela natten igen!. Bar in henne vid 21 till hennes rum och när Andreas väckarklocka ringde kl 06 så var jag tvungen att gå in och se att allt var ok!. jodå. hon hade precis vaknat till själv, lilla damen. Var riktigt skönt att vakna utan ont i ryggen då hon annars alltid tränger ut mig från sängen.

Här har vi Minerva från imorse i sin nya pyjamas.

Minerva 9 månader!

Grattis mammas lilla tjej som knappt sovit inatt!
Ännu en natt då hon vaknat stup i kvarten och kl 3 var det dags att gå upp tyckte hon. Hon fick leka av sig i sängen och en stund senare. ganska ironiskt men kl 03.37 somnade hon igen! precis på sin födelsetid..förra månaden vaknade hon precis då. skumt. Sen var det full rulle kvart i 7 igen så nu busar hon omkring på golvet. Själv är jag halvt död efter 2 nätter med lite sömn men får ta igen det sen kanske. Hennes 3e och 4e övertand är ju på väg så tror det kan ha att göra med hennes dåliga sömn.
Tycker det är dags för ett då och nu!

Här är Minerva för exakt 9 månader sen. kl halv 8 på morgonen togs kortet


Och här har vi underverket kl halv 8 9 månader senare ( blev en profilbild då hon inte ville posera idag! )


Mamma älskar dig!


Idag måste jag ta mig iväg till ica maxi och köpa köttfärs. Det är så himla kallt så Minerva får stanna hemma. Hon har inte tyckt om vagnen senaste dagarna utan ska bara bli buren och det blir smått jobbigt att bära både henne och maten. Helst hade jag stannat inne själv men måste man så måste man.

Nu ska jag och Minerva ner och äta lite frukost!

BVC!! eller inte....

Då satt vi där. Jag Minerva och Andreas i 20 min tills kl var 10 och det var dags!. Då sa jag men det är väl rätt dag föresten ?. Jo men visst. Är den 15e vi skulle dit och hon var fullbokad till kl 12 så vi kunde inte komma in heller!. Så var bara att gå igen ;)
Då gick vi förbi farmor Mia och hämtade laddaren! tusen tack!!! Nu är mobilen fulladdad igen :)

Sen blev det lunch på Max för dit vi skulle gå öppnade inte förens 11 och var för kallt att vänta. men det gick ner det med såklart.

Idag lurade jag i Minerva potatis! Var iofs potatis/morots pure så smakade inte alls potatis men ner gick det
iallafall :)

Nu sitter jag här och avnjuter fredagskvällen med en folköl och det blir nog sänggång tidigt ikväll. inatt vaknade Minerva först vid 22 sen kl 03 och efter det fick hon stanna hos oss och då tuttade hon minst en gång i timmen men lyckades sova ända tills halv8.. DVS hon sov..inte jag :/

Kommer inte ihåg om jag skrivit hur det gick hos tandläkaren i julas men dom trodde det var en tvillingtand? Aldrig hört förut men tanden är typ delad i 2 bitar upptill så den ser ut som ett M. Och nu när 3e tanden kommit och den är spetsig med ser hon ut som en haj i munnen :).

Laddad kamera!

Nu har jag laddat kamerabatteriet så nu har jag kunnat ladda ner mina bilder från i julas! Bättre sent än aldrig :)
Det är så mycket snö nu så idag fick Minerva vara i bärselet när vi gick och handla för det är nästintill omöjligt att få ut vagnen. Men lika glad var hon för det, eller gladare t.om. Skrattade mest hela tiden :)

Imorgon blir det BVC med Minerva sen ska Andreas bjuda mig på lunch. Trevligt trevligt.

Fantastiska farmor Mia ringde som räddaren i nöden igår och berättade att hon hade flera ericsson laddare liggandes hemma och att jag kunde få en så nu behöver inte mobilen vara död länge till! Se om vi kan komma förbi hennes jobb i morgon när vi ändå är i stan kanske! Hela tiden trycker jag på mobilen för att se displayen om jag fått meddelande men den är lika död för det ><

Så nu tänkte jag posta lite bilder då innan Minerva bestämmer sig för att lämna sitt rum och komma in för tankning!

Kan ju börja med att visa vårt otroligt fina rivningspepparkakshus!. Jag tryckte lite för hårt när ja glimmade det med socker så det gick sönder mer och mer ;) Blev nog lite svårt sen för ungarna att dekorera det ;p. Kamera batteriet dog där så blev inget kort när det var klart :)



Här firar vi jul hos farmor Mia. Minerva står vid bordet och snor all uppmärksamhet som vanligt! Pappsen i soffan och gammelmormor ( Andreas mormor) på andra sidan


Så fick Minerva träffa tomten för första gången!

Och paket fick hon!


Essa fick såklart med träffa tomten och få paket!

( Essa hade själv medvetet vänt sin tröja ja )

Senare lånade Essa kameran och lekte fotgraf.
Här poserar Ibbe..


Och här har vi Bob med Minerva!

(oj den bilden blev sne!=

Så har vi Mariyama, Ibbe och Bob som poserar:


Och sist ( och nästan minst) Essa den blivande fotografen!

Död mobil

Så nu är nästan batteriet helt dött på mobilen och min sötaste lilla dotter har ju gjort glapp i laddaren så kan inte ladda om jag inte sitter och håller med båda händerna hårt på ett sätt och det har man ju tid med ? =)
Har inte råd med ny laddare heller så den får vara död tills löning :)

Nu sitter Andreas och installerar sin nya dator. Tro han bor i något alternativt universum eftersom tobaksaffären man hämtar paket ifrån visst hade öppet idag!. Jag gick förbi på väg till Willys då jag tyckte det var mycket konstigt dom skulle haft stängt och mycket riktigt. Öppet till kl 14 var det :)
På deras öppetlistra på dörren stod julafton,
juldagen och nyår stängt så vet inte vilken dag han trodde det var idag ;p

Det är helt otroligt mycket snö ute idag!. Var nästan upp till knäna här ute på innegården så det var tur jag inte hade med Minerva ut för jag hade inte kommit fram till förådet där jag har vagnen!
Har snöat hela natten och dagen m.m
Isande kallt var det med och trodde hjärnan skulle frysa till is. Men vackert är det iallafall!

Måste ladda batterierna till kameran med så jag kan lägga upp lite bilder, ska försöka få ork att ta med laddaren ner till köket nu när jag ska laga mat.

Tisdag

Igår gick vi som sagt var till farmor Mia och åt lunch. Det var trevligt och Minerva skrutta runt överallt så det var skönt med lite omväxling till allt kläng här hemma :) Hon ska vara med mig överallt, helst på mig så blir lite svårt att skriva i bloggen etc!

Andreas nya dator han köpte kom på posten idag och när han skulle hämta den nu efter jobbet stängde dom redan kl 14 och har stängt imorgon! Så kan det gå :)

Nått roligt han sa häromdan föresten måste ju förevigas här!
Han ville ha chokladbollar och när han ser att jag plockar fram havregryn frågar han :
- Måste vi ha havregryn i ? det är inte lika gott..

Havregryn är ju liksom en huvudingrediens men det hade han missat ;P jag elvispar smeten med ett ägg i så blir dom som havrebollar man köper i affären. mycket godare är vanliga receptete med! Han hade missat att det var havregryn i då dom blir mosade av vispen ;)

Kallt är det idag. 10- mot gårdagens +1..snacka om upp och ner. Tur man inte behöver vara ute så mycket.

Nu ska jag ner och laga mat och se till att Minerva får i sig lite med. Igår åt hon en 3e dels prinskorv utan skal! så går framåt så länge hon får äta själv :) Hos farmor vägde vi henne fast med kläder på och då vägde hon 8300..så hårddrar vi 200 på kläder så borde det vara minst 700g hon gått upp sen 10e dec så BVC blir nog nöjda på fredag :)

Söndag ( igår)

Söndagen tillbringades hemma och så lunch på Max som pappsen så snällt bjöd på! Det var isande kallt ute så går inte vara ute längre stunder. Och självklart ligger solen så lågt så hur vi än går får hon alltid solen i ögonen på något sätt.
Minerva somnade redan kl 7 på lördagen och det tog hon ut klockan 2 på natten då hon vaknade och bestämde sig för att det var dags att leka i en timma men kl 03 somna hon om och sov ända tills kl 8. Så eftermiddagsluren blev väldigt sen och hon vaknade inte förens halv 5 så blev att sova kl 21 på kvällen men ändå behagade hom vakna halv 6 nu på morgonen. pust.

Jag har blivit jätteförkyld under natten. bara hostar och snorar. Men annars mår jag bra så det får man stå ut med! Idag ska jag och Minerva till farmor och leka, Vi har ju inte setts sen julafton så var ett tag sen nu!

God fortsättning

Så nu sitter syrran och ungarna på tåget hem igen! Känns smått tråkigt då Minerva har haft det riktigt kul med sina kusiner. Hon undrar nog var dom tagit vägen.
Det som kommer bli skönt är att jag åter igen får lov att sova kl 8 på kvällarna ;p

Jul och nyår har varit bra och vi har spenderat kvällarna med att spela kortspelet Skippo. igår kväll vann jag äntligen en gång! Så blev ett bra slut :)

Efter att vi vinkat av vid tåget åkte vi hem och sov och Minerva sov hela 2 timmar så nu blir det ingen eftermiddagslur för henne.
På fredag ska vi på återbesöket hos BVC för extra viktkoll och jag måste säga att allt smör verkar gett resultat då hon har blivit lite småknubbig på benen :)

Syrran och ungarna verkade klara sig från magsjuka men tror nog Minerva hade någon släng av det samtidigt som Andreas då hon bajsade massa gånger på en dag. Skönt att kusinerna Mariyama och Essa klarade sig då det annars alltid är dom som blir sjuka här!

Om en halvtimma är det dags för kusin Ibrahim och Bob att ta bussen till Stockholm. Bob ska dit på tandläkarbesök på måndag och Ibbe hade ingen tågresa hem då han egentligen skulle varit i Lund så det fick bli bussen för dom. Så då blir det barnfritt här hemma förutom Minerva då.
Nu ska Minerva få lite mellanmål.

RSS 2.0