back to normal snart!

har inte haft tid alls att sitta framför bloggen men på torsdag åker syrran + kids hem så då ska jag knåpa ihop lite igen :)
Minerva stormtrivs iallafall och det kommer bli svårt att underhålla henne sen så som hon blivit van nu! När syrran kom i lördags övergick all uppmärksamhet till henne såklart och det ska helst sittas i mosters knä och babbla stup i ett! Själv är jag inte intressant alls längre :) Förutom när det är sovadags och tutte såklart! Utvecklingen har gått käpprakt uppåt när kusinerna varit här och nu äter hon t.om pannkaka! Går upp och ner för trappor kan hon med så det är det som gäller nu. Jag går bakom henne såklart ifall balansen skulle tryta. Ordförståelsen är på topp och hon kan peka på i stort sett det mesta vi frågar om. Tand, hand, navel, mage, fötter etc etc. Böcker är intressanta nu med.. Nu vaknade hon så nu ska viner och äta frukost!

Grattis Andreas!

Idag fyller Andreas 30 år! hurra hurra! Blev ingen släktfika dock då han har varit dålig ett tagmen tårta blev det och hans mamma kom över på fika iallafall!
Minerva fyller 15 månader idag med dagen till ära!

Idag är det sjukt varmt ute ( och inne!) 32 grader i skuggan och jag drog till stranden med Minerva + hennes kusiner. Bussen dit fanns det ingen luftkonditionering i och det var minst 40 grader så stackars Minerva dröp av svett. När vi kom ut kändes det jättesvalt för ett tag iallafall. På stranden blåste det och var riktigt skönt men sen samma bastu på väg hem igen.
Imorgon ska det bli lika varmt så får nog bli vätterstranden då för att svalka..

Fullt upp..

Har ingen tid knappt att blogga men full rulle är det iallafall och dagarna går ut på att vara i parken, stranden etc. senaste 2 dagarna har vi tagit det lugnt dock då jag brände mig på sranden och Minerva med lite grann. Var ju inte världens bästa solkskyddsfaktor hon fått som apoteket rekomenderade men nu får det bli stora tshirts att bada i för henne!
Här kommer lite bilder från stranden!


Visst vågade hon sig i ! Var lite varmare i Rocksjön än i vättern


Här slank en tandborstarbild in mellan strandenbilderna så den får också vara med!

Idag är det helmulet så vi var i stadsparken på förmiddagen sen har vi slackat hemma..eller dom har slackat och jag har städat. Minerva stormtrivs med all uppmärksamhet från kusinerna fortfarande och nyss kom Bob hem från Stockholm med så nu har hon fullt upp med dom!

Kålgårdsparken

Igår letade vi upp Kålgårsparken och det var inga problem att hitta den. Var en kul park för barn absolut. Massa roliga nya saker.

Här är dock inte den parken utan parken Friaredalen här neranför! Minerva tycker ibte om att åka den rutschkanan ;p


Här är Friaredalen också!


Här har vi Klgårdsparken och detta var en snurra av något slag..


Här var en jättekul gunga för 8 personer! uppskattades både av Minerva + kusinerna.En studsmatta mitt i allt fanns det med! om än lite ostadigt för en liten tös ;)


När inte parken passade mer fanns det fler ställen att sticka till..


En gunga för flera personer till..


Här är hemma på kvällen då Essa och Mariyama öste över Minerva alla hennes mjukdjur i hennes säng. Essa lekte fotograf resten av kvällen och jag har fått radera det ena efter det andra kortet från mobilen :)Idag har vi varit på stranden vid Rocksjön, bilder kommer i ett senare inlägg..

RSS 2.0