framsteg

Här händer det grejer hela tiden även om man är väldigt mammig!
Minerva har nu lärt sig hur man klättrar ner för saker man tagit sig upp på! I datarummethar vi nu vår gamla säng
( tagit bort benen dock) och den är ju poppis att klättra upp i och det går med en väldans fart. Kruxet har ju varit att ta sig ner då det lätt blivit med ansiktet ner i golvet typ. Men Andreas har visat henne några gånger hur man ska göra, Vända sig och krypa bakåt och det gick ganska snabbt att lära sig det! Så igår visade hon stolt upp hur duktig hon var för en ännu stoltare mamma :) Först var hon där och luktade lite med ansiktet före men sen kom hon på att det var ju inte så man gjorde. Så förhoppningsvis blir det inte så många framfall mer!

Sen till mammas besvikelse då, har hon lärt sig att klättra ur matstolen med..Så nu är det ett himla sjå att få henne att sitta i stolen när vi ska äta. Man får locka med en det ena, en det andra. Och självklart är selet trasigt på matstolen med så kan inte "låsa" fast henne heller..

Annars är det fortfarande förkylt och näsan rinner men tror det är lite bättre än föregående dagar då näsan runnit konstant. Hon börjar äntligen acceptera papper i ansiktet då hon annars flytt förskräckt så fort papper åkt fram efter maten etc.
Köpte ett par kavat skor igår på tradera (just ja glömde meddela Andreas att HAN köpt dom ;p) som hon ska få promenera omkring lite innomhus med så att hon lär sig gå i skor innan det blir debut utomhus för henne! Lär inte dröja länge nu då det töar för fullt ute i solvärmen. 7 grader igår och ser lovande ut för denna dag med. Rinner inte näsan för mycket kanske vi tar en liten promenad då hon inte varit ute på ett tag för förkylningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0