Gårdagen

Igår blev det fullt upp hela dagen. Först bakade jag och städade sen kom Zandra Jessica och lilla Johan över. Det var jättetrevligt och Minerva trivdes som fisken i vattnet. Hon och Johan kom bra överens! Han tog hennes bilar och hon tog hans sen var det avklarat ;)
Halv 5 åkte vi till A6 och åt middag där men efter det kl 18 var Minerva så trött så det var dags att åka hem. Hon somnade dock på bussen hem så väl hemma var hon pigg som en lärka fram tills 21.30
Inatt testade jag på att få henne sova i sitt rum igen men det gick i 2 timmar sen var det in till oss igen men får väl träna varje natt nu ett tag.

Nu är äntligen kamerabatteriet laddat igen så snart blir det bilder igen.

Idag kommer Andreas syster Sofia över ( dvs faster) med massa saker vi ska få + saker som ska förvaras i källaren då hon nu kommer flytta ner till Australien med sin sambo.
På lördag är det kalas hos gammelmorfar+gammelmormor ( Andreas mormor,morfar) då gammelmorfar fyller år!
På måndag är det BVC igen för viktkoll och vi hoppas på lika bra uppgång sen sist!

Jag har beställt en gratis fotobok från Fuji direkt som har ett erbjudande fram till 28 feb. gratis fotobok + gratis frakt så nu kommer Minerva få en bok med sina bästa bilder från första året!. Orkade inte vara för seriös dock och skriva massor så blev bara bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0