Sol ute, sol inne..

Äntligen blir det lite soligare dagar och ska tydligen hålla i sig med något undantag av regning lördag. ( sånt kan ju ändras dock!)
Har inte hunnit uppdatera sen i söndags, mest pga lathet ;)
Minerva hade jättekul hos gammelmormor,gammelmorfar och farmor i söndags. 2 timmar var hon borta och dom körde stenhårt med henne! Väl hemma somnade hon på mitt bröst och sov en timma. Så trött :)
Ätit bra till middag både igår och idag! eller bra och bra. en hel grillkorv igår och 4 pommes! Inget på golvet och inget i knät, För att vara en kräsen Minerva var det jättemycket!. Idag åt hon en hel portion spagetti och köttfärssås så det tar sig :) På dagis har hon dock inte ätit vare sig igår eller idag. Hon var dock helt nerbajsad när jag hämtade henne direkt efter maten så det kan ju förklara varför hon inte ens ville sitta vid matbordet. Dom hade bytt på henne precis innan men som sagt kan det gå fort när det väl kommer :)
På torsdag ska vi upp till stadsparken och fika/leka med mammorna från Familjelivs tråden. ska bli kul! Så då är Minerva ledig. Sen tror jag det bara är en vecka kvar innan hon går på semester i 6 veckor.

Nu kommer hon här så dags att sova för natten nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0