Utslagen!

Minerva är verkligen helt slut efter dagarna nu :)
Igår slocknade hon kl 19 och sov tills 8 imorse, Visst vakna hon till men med tutten i munnen somnade hon snabbt om igen!
Nu är det bara tutte på natten,när hon vaknar och när hon ska sova lunch och så sova för natten. Inget däremellan och det funkar bra! Hon har fullt upp så hon hinner inte ens tänka på det :) Desto mer mjölk blir det såklart när hon väl ska sova då jag fortfarande producerar massor!

Idag är Essa hemma hos en nyvunnen kompis han lärde känna i parken i söndags. Vi träffade dom i stadsparken igår med så då bytte dom nummer och bestämde att Essa skulle dit och leka idag. Dom bor bakom Willys så är väldigt nära med :)
Mariyama underhåller Minerva och jag tvättar och städar. Skönt med en hemmadag. Vi var visserligen i parken en halvtimma imorse efter vi handlat och blir kanske en stund efter maten sen ikväll med.
Imorgon ska det tydligen bli regn men det kan behövas lite svalka i värmen!

Igår i stadsparken var det sjörövardag och det bjöds på sångföreställning och skattjakt. Skattjakten höll på i ca 45 minuter och den var runt hela stadsparken man skulle gå i en klunga till varje ställe. Skatten var en liten låda med "guldstenar" och efter att ha ropat ut 4-5 ggr att " jag tar skatten och ni får hmm möglig ost"...jag får skatten, ni får bla bla bla" osv trodde man ändå att till slut skulle han säga "ni får GLASS!! eller GULDPENG!!!  men icke sa nicke..ingenting fick dom..så var många ledsna miner från barnen efteråt..Var lite dåligt tycker jag.
Annars var det trevligt i parken och vi kom hem lagom till att laga middag. Sen somnade Minerva som jag redan skrivit om.

Imorgon är det föräldrafika i stadsparken om inte regnet kommer annars vet jag inte riktigt vad vi hittar på, det återstår att se!


Full rulle!

Nu är kusinerna äntligen här och det är full rulle konstant!. Igår kväll efter dom hade kommit gick vi ner till parken i friaredalen och lekte en stund. Sen blev det bus i vardagsrummet. Har aldrig hört Minerva skratta så gott och länge som igår. Halv 10 stupade hon i säng för att vakna kl 9 imorse. Jo några tuttningar genom natten men då sover hon ju ändå iofs.
Idag gick vi till Vätterstranden och Minerva fick sitt första bad! Till hennes stora fasa. klampar i med sandalerna och så långt går det bra, men sen bestämmer hon sig för att krypa ut i vattnet istället och ett gallskrik blir det såklart i det kalla vattnet men självklart i igen efter det. Då gick vi till nybyggda parken på stranden istället och där var det roligare!
Kl 13 var vi hemma för att sova middag och nu är det full rulle nere i vardagsrummet igen..Själv bakar jag bröd och bloggar medans jag väntar på att degen ska jäsa.
Imorgon såg jag att det var Sjörövarfest i stadsparken på eftermiddagen så då är den dagen planerad med!

Här kommer lite bilder från igår och idag.

Först en bild för några dagar sen när vi var på väg till dagis.


Här åker Minerva och Mariyama rutschkana.


promenerar omkring


kul att gunga


Förstöra sandkakor är också kul!


Här är Essa och Minerva


Minerva är givmild och matar Mariyama med ostbågar..efter ostbågar..efter ostbågar...


Minerva har äntligen listat ut hur man kryper igenom hennes tunnel hon har i vardagsrummet!


Vätterstranden!


brr kallt!


Minerva försöker sig på ett dopp..


Sanden är mycket skönare dock..



Så nu är det dags att baka bröd!

Fick bort bloggnamnet!

Haha så enkelt! Fick bort bloggnamnet över min header äntligen..och hur svårt var det ? jag googlade " ta bort bloggnamnet på headern" och första sökningen gav mig svaret haha..var bara att ta bort en kod, hade jag iofs aldrig fattat vilken det var etc dock :)

Midsommar

Så var det midsommar i år igen då. Förra året var det åskoväder och jag kom ihåg hur vi tryckte längst med en husvägg när vi skulle iväg. Då var Minerva så liten så liten. Men nu är hon stor! Och det har hon idag visat genom att första kindtanden stuckit fram! Var så dags nu då hennes jämnåriga kamrater redan fått sina!
Hoppas det kommer gå lite bättre att äta för henne sen då..

Imorse var vi och vattnade blommorna hos farmor så nu ska dom väl klara sig hoppas vi!
Minerva ska sova nu egentligen men det tycker inte hon. iofs gör det inte så mycket att det blir senare då det blir en lång kväll.

Här sover Minerva middag fast igår då!

Sommarlov!

Nu ska jag snart hämta hem Minerva från sin sista dagisdag inför sommaren! 6 hela veckor blir hon hemma och sen blir det heltid för henne på dagis ( dom dagar jag får jobb i vikariepolen iallafall)
Idag efter jag lämnat henne åkte jag till Willys och storhandlade inför midsommar. Månadens blöjranson inhandlades också så nu är det avklarat!
Trodde systemet hade öppet på förmiddagen imorgon men googlade och såg att det var det inte så blir en tur in dit i eftermiddag för lite cider och ölköpande tills imorgon.
Ska bli så kul och komma iväg imorgon! Synd bara det är så sent som kl 18 men men :)

Idag när jag handlade så köpte jag en honungsmelon och en vattenmelon. Honungsmelonen var 10 kr kilot och vattenmelonen 6 kr kilot.. Men dom slog in vattenmelonen som en honungsmelon också så fick betala 20 kr för den istället för ca 12..Så nu kan jag dämpa mitt dåliga samvete över kexchokladen Minerva snodde igår ;p

Igår kväll vägrade Minerva att sova och somnade inte förens kl 22. Det positiva med det är ju att då kanske hon orkar vara vaken så länge på midsommar med iofs .)

imorgon blir det vattning av farmors blommer igen på förmiddagen och en tur till ica maxi. Skulle velat ha min våffeltång till håret på kvällen men den kommer kusinerna med på lördag så det får gå ändå.

Nu ska jag dra en runda med dammsugaren innan det är dags att hämta Minerva..

Blivande tjuv!!?

Idag var vi inne på kiosken för att hämta ut sandalerna jag köpt på tradera åt Minerva.
Får mina paket och vi går därifrån till parken för att mata fåglarna. När vi är nere i parken så sträcker Minerva upp en kexchoklad till mig!! hon hade alltså norpat den inne i affären utan att jag märkte det :p har faktiskt inte varit och lämnat tillbaka den då jag inte orkade gå tillbaka dit så nu får jag leva med att hon är en tjuv och jag inte gjorde något åt det! :)

Sommar..

idag var det strålande sol och redan halv 9 när vi gick till dagis var det varmt. Och kommande veckan ska bli toppenväder med så blir kanske att inviga vätterstranden för i år då. Själv badar jag inte men Essa och Mariyama gör ju det och Minerva får nog sitt premiärbad i år :) Eller iallafall fötterna skulle jag tro!
Nu är bussen bokad för kusinerna. Blir redan på lördag som dom kommer! halv 5 på kvällen kommer bussen fram. Så då blir det hem för middag och lördagsmys på kvällen :) Andreas är ju på rollspel på lördagarna så passar ju perfekt att dom kommer då + att bussen var mycket billigare och bästa var att detr blev bus4u istället för Swebus. bus4u är ju bara sååå lyxig så blir skönt för Essa och Mariyama på vägen ner :)
Idag ska jag och Minerva till farmor och vattna hennes älsklingar så dom inte vissnar! ( farmor + farfar är på segelsemester!) Blir nog att vi går hem efter dagis så Minerva får sova först och sen tar en promenad dit så blir inte kvällen så lång :) Igår somnade Minerva inte förens 21.30 så helt slut var jag!

Föräldrasamtal!

Så var det dags för Minervas första föräldrasamtal! Andreas följde också med då han känner sig lite utanför när han varken får hämta eller lämna på dagis än ;)
Samtalet gick jättebra och egentligen sas väl inget som jag redan fått veta men var nog kul för Andreas att få höra lite med. Minerva trivs bra och är nästan aldrig ledsen förutom om hon ramlat eller någon tar en leksak etc från henne. Hon tycker om att utforska och är totalt orädd av sig! Det är lite kul då hon annars har varit en riktig liten fegis som tex när hon skulle lära sig gå. I sängen kunde hon ju gå från 8 månaders men på golvet vågade hon inte förens 2 månader senare! Fast det är väl förståndigt iofs ;) Lära sig på mjukt underlag först för att vara säker på att inte slå sig :)

Idag har jag skickat in uppföljningsmail till Arbetsförmedlingen som var tidsatt till den 21-23 Juni så nu riskerar jag inte att bli avanmäld :) Nästa gång är i början av Augusti.

På midsommar ska vi ha lite grillning och fest hos Jessica och Zandra. Blir trevligt. Hoppas Minerva behagar somna i vagnen dock annars blir det en rejält trött tjej som vi får ta hem. Vi ska inte grilla förens 18 så blir ju relativt sen hemkomst.

Här är lite bilder jag passade på att ladda upp från mobilen nu.

Här är vi nere i parken och Rutschkanan är ju såklart spännande at gå på..






Här har vi Minerva när hon plockat ut ett gäng kläder från min gaerderob som jag tidigare skrivit..


Har man en ettåring får man räkna med att städa 3 ggr om dagen MINST! Hon älskar när jag har städat så hon direkt kan dra fram alla leksaker,kläder etc etc etc..

6 dagar kvar tills kusinerna kommer! nedräkning pågår :)

1 vecka kvar..

Det blir så att Mariyama och Essa kommer om en vecka redan istället. nästa söndag! Skönt skönt skönt :) Blir stor skillnad att gå till parken med alla 3 istället för bara med Minerva. Mycket roligare för henne med att ha några att leka med.
Idag har varit en tvätt och städdag och skönt att få rent. Minerva gör sitt bästa just nu med att stöka ner igen dock. Men det får man ta :) Efter maten blir det badet för henne och ve och fasa!!! tvätta håret!!!!!! Det fullkomligt hatar hon men ska försöka tvätta ur det med borste istället för duschen nu.
Självklart så fort jag börjaer skriva så kommer hon som ett skott och ska komma upp! Så nu blir det Minerva vs mamma tid igen

Lördag

Grattis prinsessan får man väl säga! glad jag inte bor i Stockholm längre ;p

Har inte hänt så mycket här hemma. Mer än att vi försökt vara ute så mycket som möjligt då det är det Minerva tycker bäst om! Nu är vi hemkomna från A6 där vi köpte krokar till hallen och letade sandaler till Minerva. Hittade ett enda par i hennes storlek och dom var inte ens fina så det får bli tradera istället! Enklare att shoppa hemifrån ;)

Minerva roar sig just nu med att dra ut alla mina kläder från min garderob. Det gjorde hon igår kväll med och sen satt hon i ett berg av kläder och njöt...jaja så länge hon har kul så :)

Om 2 veckor kommer Mariyama och Essa hit om jag står ut med att vänta sålänge! Minerva går sista veckan på dagis och efter det blir det tufft att roa henne hela dagarna i ett!. Bob åker till Stockholm på midsommarafton och stannar i 9 dar så det blir riktigt tomt här hemma. oj oj oj vad Mariyama ska få jobba med Minerva! Bra att hon tycker det är kul dock ;p Mariyama är ju 14 år nu och i den åldern älskar man ju småbarn! och när det är en kusin blir ju bara grädde på moset;p..Essa brukar tröttna på Minerva efter ett tag haha

Stadsparken

Så nu är vi hemkomna från parken och Minerva sover djupt. Vid 9 gick vi upp till parken och det är strålande sol ute.
Var väldigt trevligt att träffa alla mammor och bebisar och barn! Var en som jag kände sen innan och alla andra blev nya bekantskaper :)
Minerva strosade mest runt hur som helst.På slutet blev hon väldigt trött/grinig så då promenerade vi hemåt.

Här sitter Minerva i gräset med pojkarna som var ungefär jämngamla med Minerva




i lekparken fanns det mycket kul att göra!







Tog lite bilder hemma innan vi gick med men dom är suddiga då hon rörde sig men så här kul är det att lasta vagnarna hemma!


Allt hon hittar ska i vagnarna och heromdagen letade Andreas efter mobilen så vi fick ringa upp den och jo då, den låg också i vagnen...

Avslutar innan jag ska vila med 2 bilder från heromdagen när vi åt lunch ute med Andreas.



nytt bloggutseende!

Trixade lite när Minerva sov med att göra en header. Slutade med att jag fick helt byta tema på bakgrunden då den svarta inte funkade med min header. Tror jag fick göra om headern 15 ggr innan storleken och allt blev ok ;p jag har 0 koll när det gäller sånt här haha. Nu blir nästa projekt att få bort "tildakvasthilda" över headern men det får jag googla en annan dag :)

Imorgon blir det picknick i parken kl 10! Går nog upp redan vid 9 då jag känner min  lilla dotter som ska ut så fort hon bara kan :)

Grillat är godast!

Idag ska vi inviga nya elgrillen som Andreas fick i förskottspresent av sin kära moder med familj. Vår gamla som han fick förra året såg sin sista dag efter nyår så det är på tiden att vi återtar grillat en dag i veckan nu! Elgrill är klart bäst då man slipper ta sig ut och grilla utomhus. inte fy skam det heller men 3 trappor utan hiss upp och ner etc är inte så kul.

Idag fick Minerva sitt första skrapsår på knät! Näsan invigdes ju första veckan på dagis men nu var det då dags för knät. Och det lär knappast bli det sista!. Vi var på väg till dagis och hon fick för sig att hon kunde springa fort. Så hon sätter fart men nu var det ju inte så att hon KAN springa fort så pladask ner. Lite gnäll men fort upp igen och vidare ;) Blev lite blod såg jag sen och ett litet hål på tightsen. Tur det var ett par som klassas som långbyxor i vanliga fall men i min smala men otroligt långa tjejs liv mer kallas knickers...Så det var ändå dags att avskaffa dom.

På måndag ska jag på mitt livs första föräldrasamtal!! ( om man inte räknar Bobs samtal i skolan då men där är jag inte riktig förälder bara förmyndare. fast iofs är ju ändå föräldrasamtal. jaja MINERVAS första samtal då! ) kl 9 när jag lämnat ska vi sitta en stund jag och Monika som var hennes inskolningsfröken. Blir spännande även fast dom berättar varje dag utförligt vad som hänt :)

Nu ska jag spela lite WoW och njuta av min mammafria tid!

Sol ute, sol inne..

Äntligen blir det lite soligare dagar och ska tydligen hålla i sig med något undantag av regning lördag. ( sånt kan ju ändras dock!)
Har inte hunnit uppdatera sen i söndags, mest pga lathet ;)
Minerva hade jättekul hos gammelmormor,gammelmorfar och farmor i söndags. 2 timmar var hon borta och dom körde stenhårt med henne! Väl hemma somnade hon på mitt bröst och sov en timma. Så trött :)
Ätit bra till middag både igår och idag! eller bra och bra. en hel grillkorv igår och 4 pommes! Inget på golvet och inget i knät, För att vara en kräsen Minerva var det jättemycket!. Idag åt hon en hel portion spagetti och köttfärssås så det tar sig :) På dagis har hon dock inte ätit vare sig igår eller idag. Hon var dock helt nerbajsad när jag hämtade henne direkt efter maten så det kan ju förklara varför hon inte ens ville sitta vid matbordet. Dom hade bytt på henne precis innan men som sagt kan det gå fort när det väl kommer :)
På torsdag ska vi upp till stadsparken och fika/leka med mammorna från Familjelivs tråden. ska bli kul! Så då är Minerva ledig. Sen tror jag det bara är en vecka kvar innan hon går på semester i 6 veckor.

Nu kommer hon här så dags att sova för natten nu!

Söndag

Nu har farmor varit och hämtat Minerva så har dom åkt upp till gammelmormor gammelmorfar på fika! Se hur det går för Minerva i bilen då. Hon avskyr att åka bil i vanliga fall och nu sitter hon själv i baksätet! ( i sin bilstol såklart!)
Men det är inte så lång väg uiallafall! bara ca 5-10 min högst.
Får se hur länge hon blir borta men hon har ätit lunch iallafall och sovit så ska klara sig nu iallafall :)

Självblir det lite WoWande och städande..

Igår var vi hos farmor och hälsade på. Full storm var det ute så vi var mestadels inne. Här har vi Minerva mumsande på sin kratta hemma hos farmor!



Jag har fått min nya mobil som är en superkamera med! helt perfekt då jag alltid annars glömmer att ta med digitalkameran! Så nu blir det bilder titt som tätt tagna :)

Här har vi Minerva imorse när vi skulle gå och handla på ica


Hon har blivit så stor nu känns det som.
Gåvagnen vi köpte för ett halvår sen för att hon skulle lära sig gå var ju inte poppis alls. Nu däremot ska den dras överallt! Olika djur alt leksaker får följa med på turen :) Dom har ju såna på dagis så mycket möjligt hon fått intresset därifrån..


Bilden blev lite suddig då hon rör på sig!

Nej nu ska jag ta vara på lediga tiden jag har och inte sitta här och skriva strunt!

För vi har tagit studenten....

Idag är det studenternas dag i Jönköping! Full fart på stan och glada, fulla ungdommar överallt! Jag och Minerva stannade och tittade på det enormt långa lastbilsflakståget som körde genom stan med polis eskort!
Minerva tyckte det var jättekul och det vinkades hej vilt från lilla damen!


Tror det var runt 20talet lastbilar i tåget..

Sen var vi ute på gården och lekte lite. Minerva fick en puss rakt på munnen av en stor hund och hon rygga inte ens till ;)
Här har Minerva hittat ett kolapapper som är väldigt intressant!


Och som vanligt är det bilar och motorcyklar som är det största intresset! Titta! Titta! säger hon för varje bil som åker förbi..

Död mobil...igen...

Jaha mobil nr 2 slut nu med då! Eller det är laddaren egentligen som är paj. TROR jag..Trodde jag ju med förra mobilen med men det var själva mobilen där man laddar som var paj. Nu har jag iallafall beställt ny mobil men kommer ta upp till 18 dagar då jag vill ha kvar mitt mobilnummer..Så snart snart är batteriet helt dött så då blir det no more för ett tag..OM inte jag kan låna Bobs mobil 2 veckor då han aldrig använder den och går på sommarlov imorgon. På den mobilen funkar inte ljudet dock, bara ljudet för sms men jag har ju oftast på ljudlöst ändå.

Igår var en bra dag. Först var Minerva på dagis och jag hämtade redan halv 12 för att hon skulle hinna sova innan vi skulle till Johanna och lilla Moa. Minerva hann sova lite mer än en timma och vaknade själv så var helt perfekt. kl 14 mötte vi dom i Råslätt och sen en lång lång ( och jobbig!!!) promenad till huset där dom bor. Dom bor i ett hus som är på en bondgård mitt ute på landet typ! 10 familjer som bor där i olika hus så var verkligen jättemysigt ( egna tomter och lagom avstång med) 3 våningar var det och hur mysigt som helst! Minerva trivdes med Moa och dom följdes åt var do,m än gick. inte leka med varandra för det är dom för små men ändå vara med varandra. Där den ena gick gick den andra och så :)
Kvart i 5 skjussade Johanna in oss till råslätt då det spöregnade ute så det var skönt att slippa gå den biten igen ;)
Jag och Minerva handlade på Willys och tog bussen hem. Minerva var grinig av trötthet och hunger. Det är inte ofta hon är hungrig då hon går och småtuttar hela tiden men det är det slut med från och med nu!. Hon åt nämligen som en häst!!! 2 portioner med köttfärssås och spagetti och ytterst lite hamnade utanför! helt otroligt. Jag fick t.om mata henne vilket jag inte fått senaste månaderna!!
Till slut var det stopp och det visade hon tydligt :) 5 rapar efter det blev det också haha. Så antagligen är hon aldrig hungrig och därav så äter hon som en mus. Fast tycker hon borde äta bättre på dagis för då är hon ju hungrig med men det kanske släpper lite nu. Idag skulle dom äta spagetti och köttfärssås med och det är ju faviriten så hoppas hon äter bra :)
Så nu ska det bli stenhårda regler på amningen! När hon ska sova efter lunch och när hon ska sova för natten. och så när hon vaknar lite grann. Natten får bli som den bilr. Inatt sov hon jättebra så hoppas det blir bättre där med. När hon vaknar efter dagsvilan tar jag ner henne på mellis direkt så hon inte försöker muta mig.
Får se hur det går men känns bra än sålänge :)

Måndag

Så nu är Minerva på dagis igen och jag har sökt 20! jobb nu..Alla som förskolelärare då såklart så man får bara hoppas på att förskollärarna snart tar slut så det blir vi barnskötare kvar!. Minervas personal sa att det är jätteont om förskollärare så även om en ansökan fått 40 sökande betyder inte det att det är massa förskollärare som sökt utan det brukar vara alla möjliga som söker för att dom måste av arbetsförmedlingen. Så vi får hålla tummarna helt enkelt!

Igår kväll väögrade Minerva att sova. kl var närmare 22 när hon äntligen somna. Så fort hon höll på att somna kom hon på sig själv så då kravla hon ner från sängen för att leka! Så här hittade jag henne en gång..


Att klättra upp/i saker är absoluta favoriten nu och hon börjar bli riktigt snitsig på att komma upp i sängen nu med.

Imorgon efter dagis och när hon sovit ska vi hem till Johanna och lilla Moa, ska bli kul då det var evigheter sen vi träffade dom! Moa är 2 veckor yngre än Minerva så dom kommer nog ha kul ihop ;p

Hosta

Minerva mår bra nu förutom hostan hon fått. usch låter som hon rökt i 100 år stackarn. Igår när hon skulle sova vakna hon och grät hela tiden pga hostan.Efter att ha varit otröstlig ett tag somnade hon till slut och resten av natten blev hostfri. Tycker hon låter lite bättre med kraxningarna nu men får se under dagen. Sånt kan ju hålla i sig i veckor om man har otur.
Igår var vi i parken och lekte och så matade vi fåglarna. Minerva fick också en brödbit för att mata men den delade hon inte med sig av ;p Då passade det minsann att äta bröd! jo jo.

Så varmt ute nu! Riktig sommar. Andreas tog med sig Minerva till stan igår förmiddag och inhandlade solkräm. Hade velat ha solkskydd 50 men fdanns bara 30 men det var hon på apoteket som rekomenderade den så hoppas det räcker!

Idag ska Andreas få ta med Minerva ut igen och kompensera för att han spelar rollspel från kl 15 på lördag till mitt i natten!

Snorigt värre...

Så här snygg ser Minerva ut under näsan var 5e minut om inte oftare...


Idag ska jag trotsa snorandet och promenera till biltema för att köpa myggnät till fönstren så jag vågar ha dom öppna! Sen blir det nog ikea för väggkrokar och hörnskydd för bord etc. Klarar inte av en dag till inne med Minerva. igår var nog den jobbigaste dagen jag varit med om! Vårdcentralen sa det nog var virus så ge alvedon och avvakta typ. Allmäntillståndet är nu bra hos damen förutom näsan som rinner konstant då. Själv har det börjat klia i halsen så hoppas det inte blir något här med.
Nej nu ska jag göra oss färdiga för avgång då Minerva is all over me så att säga!

Minerva är sjuk..

Stackars liten bara gråter :(
Hon har sovit jättedåligt hela natten och gnällt. Tutten har hon tagit bara för att dra bort den sekunden efter. Tror hon har åkt på en halsinfektion stackarn. Näsan har börjat rinna med. 2 veckor hann hon gå med rinnfri näsa.
Först trodde jag det var mjölken hon drack igår, att det var därför näsan blev täppt. Hon bestämde sig nämligen för att dricka mjölk själv ur mitt glas istället för hennes pipmugg och det gick ju bra tills hon råkade dricka för mycket och det rann ut massa genom näsan! Så trodde det var därför hon blev snorig under natten men tydligen inte. 1,5h har hon gråtit hejdlöst nu och för 20 min sen somnade hon äntligen. Vårdcentralen ska ringa upp 20 i 9 så vi kan komma dit och kolla halsen och öron.
Knaske blir pencillin för första gången då! usch kommer ihåg smaken av flytande pencillin sen jag var liten. bland det vidrigaste jag visste och öronbarn som jag var fick jag ju det i massor. Tror den ska vara "godare" nu dock.

Sommar!?

Vågar man tro på att värmen kommit även till oss ? Det har varit lite varannan dag här. På mors dag var det ganska varmt och Minerva gick med klänning. Igår hade hon täckbyxor, 2 långärmade och en jacka + mössa då det var blåst och 7 grader ute..idag är det redan jättevarmt och klarblå himmel och varmare ska det bli under dagen. Hoppas det håller i sig nu!

Igår hämtade jag henne uppe i Stadsparken och det hade inte varit populärt för henne att vara ifrån dagisgården..Korta stunder hade hon knatat runt annars var det fröknarnas famn.. Tårar när jag kom men sen blev det bra igen!
Idag när jag lämnade skedde ett genombrott! Hon var väldigt klängig och förstod nog att jag skulle gå men när jag kramat henne och sträcker henne mot fröken Monika så sträcker hon armarna mot Monika och låter henne ta Minerva!! Sen tittar hon på mig när jag vinkar utan att gnälla eller nått! wow..Jag började nästan gråta av glädje haha, Så skönt att hon accepterar fröknarna och att hon trivs så bra :) En gång har hon ju gjort så annars och det var ju på gårdsfesten då fröken Jenny tog henne från pappsen.

Nu ska jag spela lite WoW medans jag är barnledig! Hemmet är städat så det behöver jag inte slösa tid på heller "skönt"

Tisdag

Nu har jag lämnat Minerva på dagis och det gick bra som vanligt! gnäller lite när jag ska gå och sekunden senare har hon annat i tanken :) Hon var lite blyg först när vi kom in men sen kom hennes favorit fröken Jenny och då sprang hon fram med ett tjut till henne ! tror jag fått en konkurent haha..hoppas hon får vara kvar i höst då hon bara är vikarie egentligen.
Idag ska dom på heldagsutflykt till stadsparken och grilla så jag får traska upp dit för att hemta henne. Får jag lite motion med vilket aldrig kan vara fel. Fortfarande 4 kilo att ta bort efter graviditeten...

Just nu har jag inget att längta efter innom en snart tid vilket är lite tråkigt så får blicka framåt istället mot Juli. Då kommer Minervas kusiner Mariyama och Essa hit. Först kommer dom någon vecka sen kommer min syrra några dagar innan dom åker hem den 29e Juli. Sen veckan efter den 5 Aug kommer Jenny hit och då ska hon,jag och Zandra se på Lars Winnerbäck! Sen blir det party fredagen och lördagen :) Förvarnat Andreas redan att han blir hemma med Minerva den helgen!

Sen efter det öppnar vikariepolen efter sommaren och jag hoppas på att få jobba igen! Jag har inte jobbat någonting alls sen april för 2 år sen så är nog lite ringrostig. Men ska bli så skönt att få ett vanligt liv igen! eller vanligt blir det ju inte. Denna gången kommer jag ju hem till en dotter efter jobbet vilket är mycket mycket bättre förståss :)

RSS 2.0