helt slut!

Så, då har vi varit hos farmor och farfar för att passa lägenheten när balkongfönsterkillarna var där!. Dom snackade engelska och en av dom kom ut i köket för att fråga efter vatten : can i have some hmm vatten ? ofcourse, you can take it here from the fridge whenever you want ( lyxfrys/kyl med inbyggt bubbelvatten + is!)
Oh are you English ? frågade han ><..som om man inte läst engelska i skolan :)
vid 3 var dom äntligen nästan klara! KRASH! hördes då och en av killarna fick en av rutan över sig! han klarade sig dock utan sår men värre var det för rutan!..Så dom blev inte klara förens kl 17 istället...have you a hmm borste ? frågade killen igen:)
Minerva har stinkt hemskt om halsen sen igår!..så planerade in ett bad i kväll..men märkte till min förfäran att hon inne bland alla fettvalkar var alldeles röd stackarn! var gammal spya som har luktat då det är jättesvårt att få rent där!..och hon småspyr titt som tätt så har missat torkat några gånger antar jag!..Farmor fick trösta ledsen mamma ( usch trodde det var varigt och allt) och tvätta rent!..på med salva nu när vi kom hem så känns lite bättre för mamma nu! ( sälv verkade hon inte bry sig speciellt!) Nu ligger hon och skrattar och lipar åt lampan, lilla snuttegumman!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0