Det blev en pojke!

om man får tro på min dröm iallafall!
Sjuk dröm var det. Jag måste hamnat i psykos eller nått för bebisen var jättestor,flera månader typ. Daniel hette han och det vet både jag och Andreas att det ska den inte göra!..och förskräckligt ful!!! får man säga så ? Jag som kommer få ett så vackert barn!
Först visste jag inte om det var en pojke eller flicka så fick klä av den igen för att se efter. Sen skulle jag amma och det gick åt skogen det med!
Helt plötsligt satt jag på tunnelbanan på väg mot fruängen ( vad jag nu gjorde i stockholm) och skulle amma igen, fram med bröstet bara mitt i folkmassan.
Nu är det så här att jag absolut inte har något emot folk som ammar offentligt, kommer jag med att göra men jag kommer skyla mig med babyfilten för mina bröst är min beskådan och inte alla andras så handlar mer om mitt dåliga självförtroende här.
Så jag vet inte riktigt varför det blev så i dömmen, men men. Så plötsligt började han prata och då var han tydligen ett år redan ><
Men skönt att det var en dröm iallafall för min lilla bebis kommer vara nyfödd året om!!!

inget nytt annars på födelsefronten..har ont som vanligt men inget starkare än så :/ 1 vecka övertid idag! jippi..eller nått..
Funderar på att ta en långpromenad om det går..bort till ÖB. dom har lösviktsgodis för 3.90hg nu. blir perfekt att handla där till syrrans 4 kids. kan dom få ett halvt kilo var och jag kommer undan med 20 kr per barn!
Syrran sa i telefon imorse : Redan ?? då blir det ju gammalt!..men hallå ? hur ofta tror ni dom byter ut godiset i affären då ? knappast en gång i veckan så håller det där ska det väl hålla en vecka i en plastpåse i mitt skåp !
Största faran är nog att  godismonstret Andreas ska hitta påsen.
Men iallafall så funderar jag på att försöka gå dit och ta bussen hem sen. fast det räckte med att gå ner i trapporna till köket nu för att ta lite fil och jag fick kramper så vi får väl se ><

Hockey idag iallafall! 1-0 i matcher för HV.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0