Vabb!

jahopp det börjar bra..eller inte. 3 dagar hann skruttan vara på dagis innan bacillerna anföll henne!. Pang sa det igår så gick hon från pigg till jätteförkyld och grinig. Aldrig sett det komma så snabbt förut. Idag har hon även feber stackarn. Minst en gång i timman vakna hon inatt och grät. Tutta gick inte för hon var så snuvig men skam den som ger sig! Tillslut gav hon med sig och låg bara nära nära istället. Idag har hon sovit hela förmiddagen och nu är hon lite piggare och leker en stund. Febern stiger men hon blir piggare, lustig kombination det där!
Synd med dagis då idag var första dan jag skulle få gå ifrån lite, sitta i personalrummet och sy en docka till henne dom har på samlingen. Men men vi fortsätter inskolningen på måndag istället så har hon hela helgen att bli frisk på.

Igår när vi gick till dagis gick jag in på konsum först för att köpa banan åt henne till hemvägen. Köpte även en pepsi max som smakade apa. Drack några klunkar då och sen efter att jag varit på arbetsförmedlingen på eftermiddagen. Tänkte att detta måste ju vara någon utländsk kopia och tittade på ettiketten..Gick ut i april gjorde den..det borde ju inte göra någon skillnad tycker man men nått var fel med den iallafall! Det är ju bra man rensar hyllorna från utgångna saker ><

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0