Fortfarande sjukt

Fast nu är det lilla madams tur.. Genomförkyld stackaren fast ingen feber för tillfället tack och lov.
Började igår kväll antar jag då hon vaknade halv 9 på kvällen och bara gallskrek. I en timma skrek hon och var otröstlig så var rädd att det var öronen. Precis när Andreas ska ringa akuten så tar hon telefonen och lugnar ner sig med att leka med den. Sen var det äntligen slut på gråtandet och en liten stund efter det somnar hon. Kanske var det en mardröm men borde väl inte varit ledsen sålänge då ?
Iallafall har hon varit genomförkyld med så kanske fick svårt att andas eller nått. Hela natten har hon vaknat till varje timma. Vid 2 skulle hon gå upp men jag fick henne på bättre tankar :)
Nu rinner näsan konstant och näsfridan är hennes värsta ovän just nu. Likadant med allt papper. Hon som i vanliga fall hatar att bli torkad runt munnen gör ju inte detta bättre precis.
Jobbiga är ju att hon inte kan tutta för hon kan inte andas genom näsan då så hon blir rätt frustrerad. Får se till att öka på mellanmålen med frukt och youghurt istället.
Andreas ska köpa hem näsdroppar iallafall och det blir nog en "kul" scen när hon ska ta dom...

Idag flyttar Minervas faster Sofia och hennes Chris till Australien. Tråkigt vi inte hann ta ett ordentligt farväl men passar ju inte så bra att smitta dom inför resan :( Blir till att spara semester pengar så kanske man kan åka dit om några år! Fast det går inte att spara en krona innan jag fått arbete etc dock!

Ringde som sagt var barnomsorgen häromdagen och det står tydligen mellan 2 förskolor. Västra förskolan och solstickan. Det är Minreva och en till som ska placeras på vardera förskola och rektorn skulle kolla upp under veckan vem som passa bäst var. Det andra barnet var lite äldre än Minerva så var det som spelade in. Det lutade åt Västra sa hon och jag hoppas på det då det är ett stort dagis med stor gård etc. Dessa förskolor ligger ca 5-10 min gångväg ifrån oss men hör inte till Torpa där vi bor men blir nog att vi behåller platsen vi får eftersom dom ändå är så nära!. Dumt att flytta henne i augusti när hon lärt känna fröknar etc.
Men 3e maj börjar hon iallafall så det blir spännande.

Här har vi nya bokhyllan i Minervas rum!


Och här har vi Minervas vanliga position. Dra mamma i byxorna och vill bli buren!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0