God fortsättning

Så nu sitter syrran och ungarna på tåget hem igen! Känns smått tråkigt då Minerva har haft det riktigt kul med sina kusiner. Hon undrar nog var dom tagit vägen.
Det som kommer bli skönt är att jag åter igen får lov att sova kl 8 på kvällarna ;p

Jul och nyår har varit bra och vi har spenderat kvällarna med att spela kortspelet Skippo. igår kväll vann jag äntligen en gång! Så blev ett bra slut :)

Efter att vi vinkat av vid tåget åkte vi hem och sov och Minerva sov hela 2 timmar så nu blir det ingen eftermiddagslur för henne.
På fredag ska vi på återbesöket hos BVC för extra viktkoll och jag måste säga att allt smör verkar gett resultat då hon har blivit lite småknubbig på benen :)

Syrran och ungarna verkade klara sig från magsjuka men tror nog Minerva hade någon släng av det samtidigt som Andreas då hon bajsade massa gånger på en dag. Skönt att kusinerna Mariyama och Essa klarade sig då det annars alltid är dom som blir sjuka här!

Om en halvtimma är det dags för kusin Ibrahim och Bob att ta bussen till Stockholm. Bob ska dit på tandläkarbesök på måndag och Ibbe hade ingen tågresa hem då han egentligen skulle varit i Lund så det fick bli bussen för dom. Så då blir det barnfritt här hemma förutom Minerva då.
Nu ska Minerva få lite mellanmål.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0