Mammalunch!

Idag har vi varit hos en mamma från familjeliv ( Mia) på lunch. Vi var väl en 9-10 st mammor + bebisar/barn så var fullt upp! Minerva lekte på bra tills slutet då hon var så trött så trött. Katter hade dom men tyvärr var katterna inte hemma så det var lite synd då Minerva är smått besatt av katter just nu :)

Efter det åkte vi in till stan för att hämta Bobs cykel som var på lagning. 460 kr kostade det och det var dubbelt mot vad jag hade räknat med då ytterdäcket var trasigt med =( Var ett skärsår sa dom så troligtvis har någon haft roligt med kniv..För Bob hade inte cyklat på hela vintern och det var efter påsk som det var punktering på den. Bara hålla tummarna att ingen tar sönder det nya däcket med för har verkligen inte råd med det här :( Blir att snåla med maten nu så jag kommer ikapp mig med matkassan  igen då. Funderar på att låta Bob ha nyckeln till cykelförådet och istället konka upp Minervas vagn 3 trappor varje dag. Men hellre det än att kasta ut ännu mer pengar på nya däck.

Imorgon bitti är det dax för tandläkaren då. Se vad dom säger om hennes trillingtand hon har ( en tand som egentligen skulle varit 2 tänder som är delat i 3, som ett w )

Sen har vi inget planerat men blir det lika varmt blir det nog en tur till parken här nere med hink och spade :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0