Hemma och sjukt..

Igår åkte vi då hem och jag förstod redan på tunnelbanan från syrran att allt inte stod rätt till. Minerva somnade strax efter 8 på morgonen och sov tills vi gick på tåget kl 9. Sen var hon vaken 1 timma och så somnade hon igen och sov en timma till. Kvart i ett var det dags igen och sov tills vi var hemma halv 2.
Det var kul att vara hemma igen och hon lekte ett tag i sitt rum och utforskade alla rum igen. sen somnade hon igen på etftermiddagen och vid middagen hade hon 38.7 i feber. Hon fick lite alvedon och orkade vara uppe tills 20.
Kl 01 var hon så het och hade 40 grader och då tog jag ändå inte febern korrekt utan bara löst under armen så då väckte jag henne och gav henne alvedon igen. redan efter en halvtimma kändes hon svalare och hon började gymnatisera i sömnen! gick upp på alla 4a etc . Idag har hon fortfarande feber men vill ändå stoja på fast i lagom takt. Så kommer hon och vilar lite för att sen bege sig iväg igen...

Men tillbaks till Stockholmsresan då !
Minerva lärde sig GÅ MED SKOR!!! på Tcentralens plattform mot Norsborg!. Jag satte ner henne på marken och till min förvåning började hon knata! med stooora hööööga steg tog hon sig sakta framåt :)    (Nu knatar hon på ordentligt bra med skor).
Vi kom till Jeanette i fredags runt 12 och det var populärt att stoja runt där. Minerva har ju bara varit där en gång förut och då var hon så liten så det kommer hon ju inte ihåg. Jeanette har 3 katter och oj så populärt! Minerva tjöt ett glädjeskrik sen efter i full fart runt hela lägenheten samtidigt som glada skrik fyllde rummen :) Lite dragandes i svansar och ben hanns det med också! Katt kan Minerva säga nu med :)
Vi var hos Jeanette tills söndagen då vi åkte till moster + kusiner! Så ännu mer intryck och nya leksaker bjöds det på... Full rulle har det varit hela helgen och nu är det skönt att äntligen vara hemma och bara ta det lugnt igen.
Jag avbokade BVC imorse och ny tid blev fre om 2 veckor istället. Så nu blir det kurering så Minerva är frisk tills på lördag!

Här kommer lite bilder från Stockholm:

Minerva har just somnat på tunnelbanan :


Minerva fick låna en ny favoritleksak av Daniella! Dockvagnssulky! Den gick hon gladeligen runt med hela tiden..


Här är Lotta och hennes Daniella + Minerva:Här har vi Minerva i full fart att plocka ur alla kapplastavar! Det var också en kul grej tyckte hon! Ska köpa hem det hit också så småningom:Här jagar Minerva katterna!:


Efter mycket sökande i Stockholm hittade jag äntligen en sulky till henne så nu har hon en med...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0