Ullared

igår kl 07 bar det av till Ullared för lite shopping med farmor!..inte så kul nej att sitta fastspänd i 2 timmar men tillslut somnade Minerva och sov tills vi kom fram. kl 9 var vi framme och det bådade inte gått när vi såg alla bilar!..folk verkligen vallfärdade för att komma dit. Inne var det såklart ännu värre! folk presis överallt..tack och lov visste vi vad vi skulle ha så allt gick väldigt smidigt ändå. Det jobbiga var nog att bära Minerva i bärsele då ryggen inte riktigt tycker det är lika kul som Minerva!.
Fick bli en vinter fleeze overall i svart till Minerva och lite annat smått och gott.  prislappen slutade på 1000 kr. bland annat köptes det in en mixer så vi kan börja producera barnmat istället för att producera mjölk! (inte för att jag ska sluta med det än iofs!)
Farmor köpte världens gosigaste nalle till Minerva och den var populär på hemvägen. oj så Minerva skrattade när hon fick den i knät, tyvärr tyckte nog inte Mr Nalle det då han blev av med halva pälsen efter hennes bravader!


När vi kom hem var vi jätte trötta ( läs mamma) och runt halv 8 sov Minerva för natten. Här är ännu en av hennes märkliga kreationer när hon sover.


Kommentarer
Postat av: Bea

Hej hej =)

Det var ett riktigt fint/coolt namn er dotter har! Super söt också! Hon är precis(på dagen)1 månad äldre än min lilla fis =) Hon verkar vara riktigt snabb i utvecklingen?

2009-09-27 @ 12:17:46
URL: http://beabofink.blogg.se/
Postat av: Annsofi

hej! jo hon är envis som attan så när hon väl bestämt sig för att lära sig finns det ingen hejd på henne =p nu är det bara arm tekniken kvar så kryper hon helt :)

2009-09-27 @ 13:32:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0