Välling

Idag testade Minerva välling för första gången och det var populärt!..Dock vet hon inte hur en nappflaska fungerar utan hon bara biter på nappen så fick bli ur en sugmugg ( en sån där med 3 hål som det rinner automatiskt ifrån) Så får vi träna nappflaskssugning med vatten sålänge!
Gott var det iallafall så det ska vi fortsätta med tänkte jag. Får bli gröt eller pureer till lunch och välling på kvällen + all ammning såklart!

idag kom Bob hem från Sockholm och vi har bestämt att flytta ner hans dator till vardagsrummet..Dels så slipper han gå upp hela tiden dels så störs inte Minerva som har sitt rum precis vid trappan och brukar vakna av att Bob går och lägger sig.
Minerva låg på mattan i vardagsrummet medans grabbarna bar ner datorn och fixade. När Bob var under skrivbordet för att koppla in datorn så hade Minerva krypit fram till datorn och börjat fingra på den såklart!
- VA!! hur kom hon hit ???? frågade en oförstående Bob..
-ja hon kröp såklart! visste du inte att hon kunde det ?
- ehh nej ?
Snacka om att ha koll :)

Nu ska jag sova lite hade jag tänkt..Minerva somnade inte förens nyss då hon hade vaknat från sin eftermiddagslur så sent som kl 17.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0