Onsdag

Idag har Minerva sovit och sovit och sovit!. Först sov hon till kl 04 i sitt rum sen var det dags för tutte och sova bredvid mammsen till halv 7. Sen var vi uppe till kvart över 8 ca och då sov hon i ca 1,5h Vid halv 12 ville hon ha tutte och jag tänkte att oj va bra! somnar hon nu så kan vi gå på öppna förskolan kl 13!!..och jo visst så somnade hon, men hon sov ända tills halv 2 så ingen öppna förskola för oss denna vecka heller! iofs riskerar vi inga onda bakterier då.

Minerva tycker det är jättekul att sitta ensam i soffan när vi ser på TV i vardagsrummet så vi gick ner och såg på våra bästa år där och så fick hon krypa lite på golvet med. Hon riktigt strålar av lycka när hon sitter. Det är som att hon insett att hon kan göra det helt själv och nu i soffan försökte hon ställa sig upp så nu är det väl det som gäller i fortsättningen!..lära sig en sak sen direkt iväg till nästa har varit hennes motto!

Här sitter hon i soffan..inga jättebra bilder men var tagna med mobilen och den kameran är som sagt var lite trasig.

hon hade fått tag på pappas rollspelspapper med när hon stod upp mot soffryggan och bokhyllan bakom!..det ligger lagom tillknölat nu!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0