äntligen fredag igen!

Fredagar grillar vi nu för tiden..mums mums ( inne grill = toppen) så blir fläskfile ugnspotatis sallad och tzaziki ikväll! korv spett till Andreas då han hellre vill ha det.

Bob är hemma sjuk idag igen. Igår på gympan körde dom nått super hard träningsgrejs och Bob som just varit sjuk kanske inte skulle varit med till 100 %..han sa till läraren att han hade ont i magen och varit sjuk men det tog hon inte hänsyn till, det ska vara så här tufft sa hon bara, så dom körde på i 1,5 timmar intensivt.Så Bob låg i sängen hela kvällen helt borta och med huvudvärk och begynnande feber igen. Så jag sa att han får stanna hemma idag så det inte blir värre.

Idag tänkte jag åka till A6 och inhandla gardiner och lite grejs till Minervas rum. kul kul.

Igår kväll runt 22 kom Andreas in och väckte mig med en liten Minerva i famnen! då hade hon vaknat och var lite tuttig så då fick hon sova inne hos oss resten av natten. Men det tar väl ett tag att vänja sig för henne och man ska ju skynda sakta!

Imorse tittade Minerva på telletubbies och det verkade populärt ja! Se om hon blir lika besatt som Jeanettes dotter Maxine var när hon var liten! telletubbies överallt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0