Mörka måndag

Andreas var nog inte så frisk som vi trodde då han fick tillbaka feber under natten så hoppas han inte smittar oss men verkar inte vara influensa då han annars mår relativt bra.

Ute är det regn och blåsigt så det blir en hemmadag idag. Behöver faktiskt inte ens gå ner till affären idag!

Idag är det en månad kvar tills syrran och ungarna kommer och hälsar på över jul och nyår. Längtar längtar längtar! Dom har ju inte träffat Minerva sen slutet av juli så blir nog kul för dom när man kan leka lite mer med henne nu.
Och imorgon är det en månad till julafton! Snart är det dags att adventspynta med, tänkte göra det i helgen som kommer. Julmånaden är så mysig tycker jag. Mörkt ute mysigt inne.

Elkillen som ska komma och titta på varför det dras så mycket el här har fortfarande inte hört av sig. Vaktmästaren hade ringt honom förra måndagen och då sa han att han skulle höra av sig till oss. Men annars får väl Andreas ringa igen antar jag.

Gick in på tradera idag och det slutar ju alltid i att jag köper något! Budade hem 2 tjocktröjor, en kofta, en julklänning, en hello kitty jeansklänning, en lammullsmössa och en luvtröja med snobben. allt inklusive frakt ca 170kr. Så blev ett fynd :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0