Fontanellen!

usch idag när hon satt i mitt knä så jag hur hela fontanellen pekade inåt!..som en grop typ. har aldrig sett det förut och såg riktigt otäckt ut så Andreas fick ringa barnakuten och rådfråga dom. Dom sa att så länge hon äter och beter sig som vanligt så, men vi skulle bli varsamma ifall hon fick feber etc. när hon ligger ner så är huden utsträckt som vanligt så Andreas tror att det bara är huden som blivit lite slapp eller nått när hon sitter/står. imorn är det ju 3 månaderskontroll+ spruta och sen vårdcentralen för att kolla hennes knöl så får be dom kolla också!
imorgon är det mamma+ bebis fika träff med kl 11, ganska många som skrivit upp sig så blir skoj :)..hoppas BVC inte tar mer än en halvtimma dock så vi hinner till andra läkarbesöket.
På fredag fyller Andreas 29 år och Minerva 3 månader så då ska jag baka tårta och så ska vi fira hemma hos farmor Mia och farfar Kalle.
Sen nästa torsdag kommer syrran hit med mellansonen Ibbe och stannar några dagar innan hon tar med sig packet hem till sig igen!
idag testade vi Minervas gunga på låg nivå så hon kan stå i den iom att hon älskar att stå!..gick bra en stund sen blev det lite kinkigt när pappa kom ner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0